Irritatie!

Meesttijds ben ik een positief mens. Zing ook altijd luidkeels mee als de cd van Bert en Ernie opstaat met het liedje “Maak er wat van, als je ontevreden bent, nou doe er dan wat an!”
Maar soms hè, soms zijn er van die kleine ergernissen die alsmaar terug komen en waar je eigenlijk niks aan kan veranderen. Zijn ze belangrijk? Helemaal niet. First World problems. Als je niks anders hebt om over te klagen en te zeuren.
En omdat ik dol ben op lijstjes heb ik , net als in de Blunderblog, een top 10 gemaakt.

Op nummer 10: Welk merk lasagnebladen je ook koopt, ze passen nooit naast elkaar in welke ovenschaal dan ook.

Nummer 9: Nieuwe plakbandrolletjes met een wit stukje waar het begin zou moeten zitten, maar dat begin zit dan een stuk verderop ergens, waar je het alsnog niet kan vinden.

Nummer 8: Al schakel je autocorrectie uit op je mobiel, What’sapp blijft hardnekkig je woorden veranderen in de belachelijkste woorden die je totaal niet wilt zeggen. Behalve als je een spelfout maakt. Dan blijft die staan.

Nummer 7: Standaard pedaalemmerzakken die standaard te smal zijn voor je standaardpedaalemmer, zodat altijd de bovenkant scheurt als je de zak over de rand wil doen.

Nummer 6: Je laptop die ongevraagd een halve dag gaat staan updaten terwijl je snel even een mailtje moet sturen.

Nummer 5: Je moet iets opschrijven maar je pen doet het niet, en de volgende die je pakt ook niet, evenals de derde en de vierde, omdat je zelf iedere keer die kapotte pennen weer teruggezet hebt in het bakje in plaats van ze weg te gooien.

Nummer 4: Heb je na 100 jaar eindelijk een spijkerbroek model gevonden wat je goed past, halen ze ‘m uit de collectie

Nummer 3: Verpakkingen met hoekjes “Hier openen” terwijl die hoekjes niet te pakken zijn omdat ze gewoon vast zitten aan de rest van de verpakking.

Nummer 2: Iets in een winkel kopen en twee weken later een folder krijgen dat datgene de komende week in de aanbieding is.

Nummer 1: De merkjes in de nek van kleding. Het materiaal is zo scherp en hard mogelijk, zodat het tenminste onverdraaglijk prikt, en ze zitten er zo vast ingenaaid dat je er uren over doet om ze draadje voor draadje eruit te peuteren. Als dat tenminste lukt zonder per ongeluk toch een gaatje in je nieuwe trui of shirt te maken.

Ik ben benieuwd naar jullie eigen lijstjes of aanvullingen!

IMG_20181125_104951967.jpg

Een gedachte over “Irritatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.