Compleet

Zojuist ontdekte ik dat ik nog veel mis in mijn leven. En wat erger is, ik was me er niet van bewust. Ik dacht dat ik alles redelijk voor elkaar had, maar nu vraag ik me af hoe ik al die jaren gelukkig geweest ben. Onwetendheid, dat is het geweest. Ik was niet op de hoogte van het bestaan van bepaalde dingen.
Gelukkig kreeg Amazon dat in de gaten en bombardeerde mij met adviezen voor nuttige zaken.
Helemaal persoonlijk voor mij uitgezocht. Ik ben namelijk geen klant bij Amazon en ze willen dat blijkbaar wel heel graag.
Dus kwamen ze met aanbiedingen die ik niet kan weerstaan. Zeg eerlijk, dat zouden jullie toch ook niet kunnen? 5% korting op een ehm…

Een tomatenstrooiverwijderaar! Hoe heb ik 61 jaar zonder gekund?
Maar dat was nog niet alles! Wat dacht je van dit?

Ik voelde direct een hoge nood hieraan, wat het dan ook mag zijn, want daar heb ik eerlijk gezegd geen idee van. Dus die ging ook op mijn verlanglijstje.
En daarna kwam er toch iets moois!

Kunstmatige citroenen voor Thuis Keuken Kom. Ik wil dat. Natuurlijk wil ik dat.
Ik heb ook een Thuiskeuken kom. Of kom thuis in de keuken. Of zoiets. Nou ja, laat ook eigenlijk maar.

Volgende!

Draagzak voor honden. Wat zou de bedoeling zijn, dat ik Lenny in de zak draag of dat Lenny de zak draagt, zodat hij die kunstmatige citroenen kan dragen naar de Thuis Keuken? En daarbij krijgen we dan nog een autogordel voor in de auto. Dat er geen verwarring ontstaat waar die gordel voor is. Voor de dagelijkse wandeling. Hier raak ik toch even de draad kwijt. Gaan we nou wandelen of met de auto?

Amazon is nog niet klaar, ze hebben nog wat moois voor mij. Of misschien voor Bert. Of voor Henk, onze cavia. Wie zal het zeggen. Ik heb namelijk geen idee wat deze Motta x trechter is , maar ik kan hem wel nieuw kopen. Gelukkig, want een tweedehands zou ik werkelijk niet willen hoor. Er zijn grenzen.


En dan last but not least: de meest geweldige uitvinding. Ik heb altijd last van heimwee als ik op vakantie ben, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Voortaan kan ik mijn kerstboom meenemen! Dat zal echt 100% helpen, ik weet het zeker.

Jongens, ik ben zo blij met dit alles. Ik zal een heel ander leven krijgen. Ben benieuwd wat de toekomst (of Amazon) nog meer voor mij in petto heeft!

9 gedachten over “Compleet

  1. Inderdaad, echt onmisbaar, dat je al die jaren zonder hebt gedaan! Wij gebruiken ze al jaren naar volle tevredenheid, we zouden niet meer zonder kunnen. Alleen hebben wij natuurlijk geen honden- maar een kattenzak….. Maar verder, fantastisch! 😁😁😁😁

    Like

  2. Tjonge wat een ondingen die ze daar aanprijzen. Ik dacht “ik ga eens kijken wat een tomatenstrooiverwijderaar dan wel is.” Het blijkt dus een tomatenstruikverwijderaar te zijn, wat ook weer niet klopt, want het is dus een kroontjes verwijderaar. En daar kan ik mij nog wel iets bij voorstellen, dat dit handig is.🤔

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.