Winderigheid

Ken je dat:

Dat je mopperend in de keuken aan het zoeken bent naar de aansteker voor de kookplaat, (leg dat ding dan ook eens op een vaste plaats, bla bla bla), hem eindelijk vindt en dan bedenkt dat je nu op inductie kookt.

Dat je de voordeur niet op slot krijgt, het nogmaals probeert en er dan pas achterkomt dat je vruchteloos op de afstandsbediening van de autosleutel staat te drukken. 

Dat je een tekst bij een foto wil vergroten door te sliden met je duim en wijsvinger, dit niet lukt en je je realiseert dat je op een bladzij van een tijdschrift zit te vegen.

Dat je een auto mag lenen, voor het wegrijden eeuwen naar de bediening van de lampen zit te zoeken, weer uitstapt en bij de eigenaar aanbelt om te vragen hoe dat moet en dat die dan zegt: ‘Ze gaan automatisch aan.’

Dat je een bij een mailtje voor een haakbestelling het onderwerp in het Engels leest en totaal niet snapt waarom het over ‘Duikers’ gaat, terwijl het gewoon een Nederlands woord is wat ‘Verschillend’ betekent. 

Brainfarts, om het even trendy (ook Engels) bij het Engels te houden. Oftewel hersenscheten.
Zoals je buik scheten maakt, zo gaat je hoofd dat ook doen als het in de war raakt. Gelukkig stinken ze niet.

Waar hebben jullie last van? Ik ben heel benieuwd.

2 gedachten over “Winderigheid

  1. Haha, ja sommige dingen heel herkenbaar, vooral dat Engels/Nederlands. Ik kom als ik moe ben niet meer op woorden, dan kan ik de magnetron een wortel noemen. En songteksten die ik al eeuwen meekweel, kan ik dan opeens niet meer afmaken. Gisteren was ik nog boos op een spelletje dat ik online speel. Ik kon iets niet vinden in een mijn, was er al een halfuur mee bezig. Telkens graven, herladen, graven, herladen (en tussendoor grommen). Bleek dat ik niet moest graven, maar de stenen kapot moest hakken. En dat wist ik wel, echt! Maar ja…
    Volgende week heb ik vakantie 🙂 Dan ga ik lekker bijtanken. Mijn hersens zijn er aan toe, geloof ik. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.